péntek, augusztus 30, 2013

Szerelvényezés

Ma -régóta először- nem jött senki, nem kellett volna kimennünk 7 órára a házhoz, de már annyira benne voltunk, hogy ma is kimentünk a "henger-projekt" kedvéért. Erről majd később, ha valami sikerélményről is be tudok számolni. ;)

Tegnapi és tegnapelőtti képeket mutatok inkább.
A villanyszerelők felszerelvényezték a lakást, néhol lemaradtak a tetők, mert elszámolták magukat. A legegyszerűbb Efapel Logus90 Base szerelvények kerültek be, fehér színben:



Kismegszakítók, riasztószekrények, lógó vezetékek:


Végre megérkeztek a mosdóink is. Ideje volt, azt hiszem. Nem gondoltuk, hogy ekkorák lesznek és súlyosak is:


Már hallom is Apát, hogy ez egy váló (=vályú), de ez tetszett, faluról jöttem vagy mi. :P Ha a 3 gyerek itt is küzdeni fog, hogy ki hol mosson fogat, már csak a hortobágyi itató marad. :))


Tegnap elkezdtük a garázs hátsó fali hőszigetelésének előkészítését. Ehhez leszedtük a szomszéd csirkedrót kerítésének egy részét és megkezdődtek az ásatások. A gázszerelők csak akkor hajlandóak csövezni a gázt, ha a külső hőszigetelés is készen van. Hát ott: készen lesz! Nehogy az legyen az akadálya a munkának. ;) Még Nándi is besegített!


1 megjegyzés:

mamaanya írta...

Nagyon kíváncsian várjuk a mosdóról a képeket:)))
Így könnyű építkezni, hogy "aki él és mozog" az besegít:)))Lásd még Nándi is.Ha vártatok volna még pár évet az építkezéssel mennyivel több segítség lett volna:))))
Minden nagyon jól néz ki!!