csütörtök, március 14, 2013

"Menni kéne, mozdulni végre..."

Igen, itt lenne az ideje.
Helyzetjelentés:
-- kivitelező küldött egy ütemtervet, amelynek -részéről- első lépése a garázs alatti beton kiöntése
-- ennek előzménye lenne a garázs alatti csatornázás és villamos vezetékek áthúzása (itt jegyzem meg, hogy ezt már tavaly ilyenkor meg lehetett volna csinálni, máig nem értjük, miért nem lett egybeöntve a garázs a ház alatti szerelőbetonnal, erre máig nem kaptunk elfogadható magyarázatot a kivitelezőtől)
-- gázos nagyon gázos. Két cégnek adtuk ki, az egyik az, aki tervezte a gépészetet,. Őt nem fogjuk ajánlani senkinek. Január végén örült, hogy most (vagyis akkor) úgyis holtidő van, meg tudja csinálni az árajánlatot. Azóta a telefonunkat sem veszi fel, árajánlat sehol. A tavalyi csatornázási eset és a mostani után végképp lemondtunk róla. A másik csinálta meg, bár anyagárban háromszoros ajánlatot kaptunk, mint amennyiért tavaly mi megvettük a csöveket. Megbeszéltük, megmutattuk a tavalyi számlát és így azon az áron fogjuk kifizetni az anyagot is.
-- kivitelező az ablaknyílásokkal vacakol még mindig. Már ezerszer megbeszéltük és lerajzoltam, lerajzolta  a tervező/műszaki ellenőr is. Erre most jön egy újabb ötlettel, hogyan is kellene megcsinálni.

Nincsenek megjegyzések: