szerda, július 07, 2010

Lejárt a határidő

Elvileg lejárt a 15 nap, amíg a szomszédok fellebbezhetnek. Nem tudom, ha valaki megteszi, kapunk-e róla valami értesítést vagy sem. Mindenesetre nem kaptunk újabb iratot, úgyhogy csak remélem, hogy senki sem szólt bele. :))
Rengeteg, rengeteg, rengeteg idő elmegy a tájékozódással. (=netet bújni, fórumokat böngészni, hogy erről vagy arról kinek mi a véleménye.) Mindenben dönteni kell, gépészetnél pláne. És ha kicsit is felelősen szeretnénk (és persze  a pénztárcánknak is megfelelően) akkor nagyon szét kell nézni. Továbbra is látom, hogy mindenre lehetetlenség felkészülni (pl. a jövőben hová kellenek majd konnektorok, hogy ne hosszabbítóval oldjuk majd meg egy esetleges átrendezésnél), éppen elég átgondolni, hogy most hová is van szükségünk ezekre. :))
Sokáig hezitáltam a sarokkád-asszimmetrikus kád között is. A mi fürdőnkben nincs esély az utóbbira a helyhiány miatt. (Már ha 2 személyeset szeretnénk. ;)) A gyerekeknél viszont valószínűleg ez lesz, mert Vili hamarosan kinő abból a korból, amikor még együtt fürdik a többiekkel és belátható az az idő, amikor Lelle is. :)) Akkor meg már külön-külön fürdeni megfelel egy egyszemélyes kényelmes asszimmetrikus kád is. Ráadásul oda bármi befér. :P
A gépészet és a villamosság miatt ilyen aprólékosan át kell gondolni mindent, még ha ebből igazából csak jövőre lesz is valami. Időnk nagy részét viszi, ami a 3 itthon levő gyerkőc mellett marad. ;)

Nincsenek megjegyzések: