hétfő, október 06, 2008

Terv 1.0

Ma (valójában pénteken, csak nem néztük az emiljeinket) megkaptuk a terv legelső változatát.
Elküldtük mindenkinek, aki ismeri az életünket, esetleg és/vagy épített már házat. Mi magunk is úgy döntöttünk, hogy magunkban érlelgetjük 2 napig, aztán összeülünk és megbeszéljük, hogy mi tetszik rajta és mi nem. Tájolásilag a garázs néz az utcára és az alsó sarka lehet észak felé.
Így néz ki az első verzió:

4 megjegyzés:

malyvacsiga írta...

Sajnos még ha ráklikkelek, akkor sem látom, hoyg egy adott szoma hány m2. A 200-ban a tároló is benne van? Mert a 200 nagyon klassz! (De belefér a szocpol-ba?) Kíváncsian várom a következő változatot a naaaaagy terasszal, dolgozószobával. :-)

Szunyo írta...

Szilvi!
Kicseréltem egy nagyobb képre. Igen, a 200nm-ben a tároló is benne van, azt hiszem a pince nincs. A szocpol csak a szobák számára ad kikötést, nekünk max. 5-öt engedélyez, és az építési kötségre, ami 29M. Én ez utóbbi miatt aggódom... A nm csak a beépíthetőség miatt lenne fontos, de Józsán 30% a beépíthetőség, a telek meg 950 nm.

malyvacsiga írta...

Oké, köszi!!!!
Tééényleg, csak szobaszám meg ár volt nálunk is. Meg ilyen kikötések, hogy ha az amerikai konyhás nappali x nm, akkor az már kettőnek számít. (Nálunk nem az van, csak emlékszem iylenre is.)

Szunyo írta...

Igen, igen, nálunk meg együttesen sem érné el a 60 nm-t (ekkortól számít kettőnek), de én úgyis tolóajtót szeretnék a konyhára. ;))